Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на своя сайт,

...
Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на своя сайт,
Коментари Харесай

ПФК Левски оспори исканията на Ивайло Ивков

Ръководството на ПФК Левски излезе с позиция на своя уебсайт, в която оспори настояванията на някогашния изпълнителен шеф на клуба Ивайло Ивков да му бъдат изплатени три заплати.

В изявление за Българска национална телевизия във вчерашния ден Ивков разкри, че отговорностите на " сините " към него са в размер на 15 хиляди лв., като в това време бе безапелационен, че дейностите му са подбудени от това да помогне на обичания си тим, като в това време не заплашват лиценза на Левски.

От " Герена " дадоха отговор на юриста, като в своята декларация от през днешния ден прецизираха, че нямат просрочени отговорности към него, " доколкото претендираните вземания не са изискуеми, заради събитието същите не са съответно открити по съображение и размер от подобаващ орган, т.е. не са безспорни ".

В същото време от " синия " клуб разгласиха и двете предложения, представени от Ивайло Ивков, за изчистване на отговорностите към самия него, както и писмото на юриста, адресирано до Лицензионната комисия към Българския футболен съюз (БФС).

Декларация на ПФК Левски:

" Във връзка с изявления в медиите и запитвания от страна на последователи по отношение на подадена молба до Лицензионната комисия на БФС от господин Ивайло Ивков за неизплатени просрочени отговорности за заплащане на обезщетение в размер на 3 брутни заплати за предварително преустановяване на контракта за ръководство, както и последвало изявление по тематиката от същия пред Българска национална телевизия, сме длъжни да разясним пред „ синята “ общественост следното:

ПФК Левски оспорва твърдените вземания. Клубът няма просрочени отговорности към господин Ивайло Ивков, доколкото претендираните вземания не са изискуеми, заради събитието същите не са съответно открити по съображение и размер от подобаващ орган, т.е. не са безспорни.

Относно изказванието на господин Ивков, че не е претендирал за сумите, а е желал да подпише съглашение (неясно за какво) сме длъжни да публикуваме постъпилите в клуба предложения от господин Ивков, представени в молбата му до Лицензионната комисия на БФС, с цел да се откри истината, която е значима за всички левскари.

ПФК Левски ще отговори на Лицензионната комисия в дадения от нея период по отношение на подаденото искане от господин Ивайло Ивков "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР