Ръководството на Милан е идентифицирало звездата на Сасуоло Матео Политано

...
Ръководството на Милан е идентифицирало звездата на Сасуоло Матео Политано
Коментари Харесай

Милан откри още един потенциален заместник на Сусо

Ръководството на Милан е разпознало звездата на Сасуоло Матео Политано като евентуален заместител на Хесус Хоакин Саенс-Сусо, в случай че се стигне до продажба на испанеца. Интересното е, че другият вид пред „ росонерите” също е състезател на „ неровердите” – Доменико Берарди.

Милан с подготвеност продава звезда на Наполи?

На „ Сан Сиро” още занапред пробват да очертаят своя трансферен проект за лятото, който съвсем несъмнено ще включва разлъка с един или двама основни играчи. Дотук с най-големи шансове да бъде продаден е вратарят Джанлуиджи Донарума, а съгласно медиите на Апенините другият главен претендент е таман Сусо.

Милан умолява УЕФА за по-леки наказания

По принцип Милан би желал да задържи всеки от тях, само че условията на УЕФА и очертаващите се наказания по отношение на Финансовия феърплей ще принудят клуба да продава най-ценните си активи. Към момента отборът на Дженаро Гатузо се намира на 8 точки от позициите в Серия А, които дават право на присъединяване в Шампионската лига, а до края на калчото остават 7 кръга. Още през октомври изпълнителният шеф Марко Фасоне обществено призна, че Милан ще е длъжен да продаде „ един или двама топ играчи”, в случай че се размине с топ 4.

Гатузо повежда война поради два аса на Милан

Според „ Тутоспорт” Милан ще се опита да понижи цената на 24-годишния Политано, като включи свои играчи в договорката. Основни претенденти в това връзки са Мануел Локатели, Матео Габия и Раоул Беланова.

През януари офанзивният футболист на Сасуоло беше доста покрай трансфер в Наполи. Сделката пропадна, защото нужната документи не бе завършена в точния момент преди затварянето на трансферния прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР