Ръководството на Марек изказа сериозно възмущение от съдийския наряд за

...
Ръководството на Марек изказа сериозно възмущение от съдийския наряд за
Коментари Харесай

От Марек ревнаха заради съдията за предстоящия мач с Литекс

Ръководството на Марек изрече съществено отвращение от съдийския наряд за идния мач на тима от шампионата на Втора лига. В събота отборът от Дупница гостува на Литекс в Ловеч, а за основен рефер е назначен Тодор Киров от Варна.

Негодуванието е подбудено от обстоятелството, че Марек и тима на Спартак (Варна) са директни съперници за челните места в класирането на втория ни ешелон. Освен това в по-следващия кръг играят точно дупничани против варненци на стадион " Бончук ". Опасенията са, че Киров може да нашари отбора на Марек с картони или да пореже по различен метод дупнишкия тим по време на мача в Ловеч тази събота.

" Неприятно сюрпризирани сме от това, че ни пращат арбитър от Варна да управлява гостуването ни на Литекс. Не познаваме Тодор Киров като рефер, само че самият факт, че е от Варна ни кара да се притесняваме от неговите дейности на мача ни в Ловеч - дали от пресилени картони, дали от нещо друго. Знаете, че по стратегия по-късно играем точно против Спартак вкъщи. Не считаме, че е редно да се назначава тъкмо варненски съдия за идната среща в Ловеч. Очакваме за мача със Спартак Варна да ни пратят другия арбитър от Варна. Няма да оставим нещата по този начин ", безапелационен бе спортно-техническият шеф на Марек Милен Лахчев.

Във краткотрайното класиране Спартак Варна е втори с 42 точки. Марек е трети с една точка по-малко. По правилник вторият в крайното нареждане влиза непосредствено в Първа лига, а третият играе бараж.
 Калпаков: Пред нас не стои на дневен ред влизане в елита
Калпаков: Пред нас не стои на дневен ред влизане в елита

" Поздравявам момчетата за себераздаването "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР