Ръководството на Лудогорец пусна официално съобщение до феновете преди престоящия

...
Ръководството на Лудогорец пусна официално съобщение до феновете преди престоящия
Коментари Харесай

Лудогорец със съобщение до феновете преди мача с Хофенхайм

Ръководството на Лудогорец пусна публично известие до почитателите преди престоящия конфликт в Лига Европа с Хофенхайм. Срещата е в четвъртък от 22:05 часа и ще се играе в Разград.

 Хорхе Броун ще пази против Хофенхайм
Пак ротация на вратарите в Лудогорец

Хорхе Броун стартира като титуляр против Хофенхайм

Ето какво написаха " орлите " на уеб страницата си:

" ФК Лудогорец уведомява почитателите, които ще гледат онлайн мача от груповата фаза на Лига Европа против Хофенхайм в четвъртък (28 септември) от 22:05 ч., че същия ден " Лудогорец Арена " отваря порти в 20:00 ч.

В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. В 17:00 ч. отваря гишето на централна естрада, а в 19:00 ч. останалите каси.

В деня на мача ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се избегне скупчване по пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички нужни ограничения, с цел да няма скупчване по пътеките и спешните изходи на стадиона.

Умоляваме присъстващите да съблюдават напътствията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на " Лудогорец Арена " става чрез турникети по входовете.

На " Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР