Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция на клубния

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция на клубния
Коментари Харесай

Изявление на Локо Пд: всичко започнало ден по-рано, боят имал предистория

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с публична позиция на клубния си уебсайт по отношение на вчерашните борби на " Лаута ". Смърфовете настояват, че напрежението е почнало ден по-рано, откакто почитатели на ЦСКА-София са надраскали стадиона с нецензурни думи.

Ето аккво пишат пловдивчани:


Декларация

От ПФК " Локомотив Пловдив " 1926 АД

Относно: Възникналите проблеми, довели до спиране на футболната среща сред тимовете на ПФК " Локомотив Пловдив " и ПФК " ЦСКА-София ", извършена на 26.11.2017г. в град Пловдив

След като изгледа всички налични видеоматериали и откакто направи свое вътрешно следствие, управлението на ПФК " Локомотив Пловдив ",

ДЕКЛАРИРА:

ПФК Локомотив Пловдив като хазаин на срещата е направил нужната организация за протичане на футболния дуел.

Не приема обвиняванията на ПФК " ЦСКА-София ", че наши почитатели са подстрекатели за нахлуването на пистата и създалото се по-късно сборичкване.

Клубът не приема и думата " провокирал " от обстоятелството, че ден преди срещата почитатели на ЦСКА-София бяха обрисували оградата на стадион Локомотив с нецензурни думи по адрес на клуба ни. В интерес на естественото протичане на мача и да не се нагнетява ситуацията преди него, не сме сезирали органите на реда и средствата за всеобща информация по случая.

В нормативните документи на Българския футболен съюз и Дисциплинарния устав, думата " провокирал " не носи наказания и наказване, а самото ДЕЯНИЕ.

Кой и по какъв начин е разрешил почитателите на ПФК " ЦСКА-София " да счупят защитните ограждения и да нахлуят на пистата, това взема решение Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР