Ръководството на Левски ще изисква от другата седмица чуждестранните играчи

...
Ръководството на Левски ще изисква от другата седмица чуждестранните играчи
Коментари Харесай

Левски е напът да поправи грешка, която костваше провал на десетки футболисти на Герена от години

Ръководството на Левски ще изисква от другата седмица задграничните играчи в клуба да учат наложително български език, научи Sportal.bg. Изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев от дълго време имаше концепция сходно нещо да стане процедура с легионерите в отбора, само че решението е било взето при започване на тази седмица. Това се е случило след среща сред Колев и новото управление на Тръст " Синя България ", което също от 3-4 месеца разяснява с шефа на 26-кратните първенци сходна самодейност. След голям брой разновидности и хрумвания е било взето крайното решение. Така от вторник, след мача против Царско село, чужденците на Левски ще почнат да вървят на уроци по български език. При това те ще имат извънредно качествени преподаватели, които работят в Софийския университет " Св. Климент Охридски ".  Дунав - Левски 1:4 @@@
Звездите на Левски ще изкарат общо 60 образователни часа, които ще бъдат в границите на 3-4 месеца, а най-после ще държат даже и изпит. Методът на образование е следният: " Индиректен способ на образование, при който няма промеждутъчен език ". Часовете ще се организират два пъти в седмица по 90 минути. Клубът и преподавателите от СУ пък са се разбрали лекциите да бъдат в една от стаите на Сектор " А ", която ще има мултимедия и ще бъда оптимално удобно на футболисти, които ще вървят на лекции безусловно на работното си място - стадион " Георги Аспарухов ".

В момента чужденците в селекцията на Петър Хубчев са следните: Милан Миятович, Янис Каргас, Нуно Рейш, Кали Тиам, Паулиньо, Дени Алар, Холмар Ейолфсон, Франко Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта, както и Филипе Нашименто, на който се търси нов тим.
 Левски - Ружомберок 2:0 @@@

Различните управления на Левски през последното десетилетие привлякоха над 100 чужденци, като постоянно неналичието на връзката се оказваше доста сериозен проблем в работата сред играчите и треньори. Шефовете на " сините ", които имат упоритост да трансформират доста неща в метода на водене на клуба от последните години, се надяват с времето да върнат Левски към идеалите от основаването на клуба преди над 105 години. Това обаче ще отнеме доста, доста работа, само че в последно време се виждат позитивни неща.
 Дунав - Левски 1:4 @@@

Както е известно, през този сезон столичани за първи път в историята си взеха решение да изписват имената върху фланелките на футболистите си на български език за мачовете от efbet Лига и Купата на България. Нещо, което беше признато доста добре от почитателите на клуба. efbet Лига 3 кръг, понеделник 29 юли  Левски 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР