Ръководството на Левски реагира със съобщение на официалния сайт на

...
Ръководството на Левски реагира със съобщение на официалния сайт на
Коментари Харесай

Левски за "напрежението" между Букарев и Роси: Правят евтини сензации на наш гръб

Ръководството на Левски реагира със известие на формалния уебсайт на клуба след информацията, че мениджърът на " сините " Асен Букарев е изразил несъгласието си с трансферните проекти на треньора Делио Роси.

Ето какво написаха от " Герена ":

До последователите!

Днес в медиите беше публикувана публикация със заглавието „ Букарев скъса листата на Роси “. Бихме желали да опровергаем насаденото усещане за спор в спортно-техническия щаб на клуба.
 
Твърде постоянно ставаме очевидци на опити за евтини сензации на гърба на ПФК Левски. Нещо, което видимо наподобява обикновено, имайки поради известността на тима. Всеки ден виждаме и чуваме несъществуващи " вести " за клуба. Така и най-пресният образец от през днешния ден, който е нищо друго с изключение на една жълта вест, която би трябвало да бъде забавна или скандална.
 
Клубът работи по селекция за зимния сезон и се преглеждат разнообразни разновидности, само че ще бъдат привлечени единствено футболисти, за които имаме вяра, че ще донесат качествена смяна в тима. Ръководството на клуба поддържа напълно провежданата от старши треньора политика за подобряването на играта на състава.
 
Новини за привличането на нови футболисти ще получите навреме на уеб страницата на клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР