Ръководството на Левски промотира специален видеоклип, който има за цел

...
Ръководството на Левски промотира специален видеоклип, който има за цел
Коментари Харесай

Левски с апел към българите в чужбина: Заедно ще спасим клуба и той ще се върне към корените си!

Ръководството на Левски промотира специфичен видеоклип, който има за цел да подтиква финансовата поддръжка на всички " сини " последователи, живеещи в чужбина. В клипа присъединяване взимат редица известни персони, симпатизиращи на столичния гранд. Приложен е и апелът на притежателя Наско Сираков, който твърди, че един от най-обичаните български клубове ще бъде избавен от банкрут.
 Павел Колев: Ако обстановката в Левски не се промени, неизбежно ще бъде подаването на молба за неплатежоспособност
Павел Колев: Ако обстановката в Левски не се промени, неизбежно ще бъде подаването на молба за неплатежоспособност

" Коректни сме към нашите сътрудници, само че не и към чиновниците на клуба "

Ето какво се съдържа в неговия зов:

" Вие - българите, живеещи надалеч от родния дом, с вашата съпричастност към акцията Всички за Левски можете да дадете невиждан урок по единение, с цел да запазим любовта на генерации наши сънародници . Само обединени, всички българи по света, можем да върнем " Левски " към корените му! Помогнете му!

Левски е Институция в спорта! Левски е метод на живот! Левски в действителност е тим на народа и това го демонстрираха нашите почитатели, които по невиждан метод потвърдиха мощната си обич към тима. Левски е минал през доста тежки моменти в историята си, само че за първи път се намира в такава обстановка - да се бори за своето оцеляване. Унизителното положение до което е докаран обичаният ни тим през последните 10 години ръководство изисква цялостна готовност и отдаденост , с цел да успеем да го вдигнем от дъното и да го възкресим! Днес се обръщам към нашите милиони сънародници живеещи по света, надалеч от вкъщи си. Не единствено към левскарите в чужбина, а към всички българи със вик за помощ, да спасим една същинска институция в спорта , един Символ на любовта и успеха, една вековна славна традиция! Нека дадем един животворен подтик и нужната глътка въздух на Левски , с цел да се изправи на крайници и дано потвърдим, че българите, които са надалеч от Родината имат силата да избавят и да вземат участие сполучливо в разнообразни благородни дела в обичаната си България!
 Транспарант
Транспарант " Шушу-мушу къща скапва, господин Сираков " бе повдигнат на " Герена "

Странно обръщение...

Сигурен съм, че всички дружно, обединени тук, в България и по целия свят, ние българите можем през днешния ден, посредством помощта си към стогодишната синя реликва, да потвърдим, че любовта ни може да направи чудото и да даде този толкоз необходим мощен подтик на един клуб , носил толкоз наслада и благополучие, да се изправи на крайници. Трябва ни единствено една живителна глътка въздух, с цел да се надигнем на крайници и да полетим и надълбоко имам вяра, че с общи старания ще успеем това да се случи.

Скъпи сънародници живеещи по света, надалеч от България, аз, Наско Сираков, който бях определен от почитателите да застана отпред на обичания си клуб в този пагубен миг за него, се обръщам към вас с вяра и религия, за вашата помощ , с цел да потвърдим, че даже и разпръснати по света, дружно можем да вършим чудеса, дружно сме мощни и ще успеем!

Благодаря на Цветелин Димитров - продуцент на клипа, на Йордан Георгиев - оператор и на всички взели участие в клипа спортисти, актьори, певици, за любовта и поддръжката им към " Левски " в този сложен миг!
 Наско Сираков: При Левски няма да има тирета, запетайки и точки!
Наско Сираков: При Левски няма да има тирета, запетайки и точки!

" Наясно са всички, че ножът при нас е опрал до кокала "

Обръщам се към всички медии, с молба да разгласяват клипа в този тежък миг за " Левски "!

Заедно ще спасим " Левски " и той ще се върне към корените си!

Ваш Наско Сираков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР