Ръководството на Левски прави всичко възможно да убеди бразилеца Цунами

...
Ръководството на Левски прави всичко възможно да убеди бразилеца Цунами
Коментари Харесай

Цунами ще е капитан на Левски, преподписва

Ръководството на Левски прави всичко допустимо да убеди бразилеца Цунами (27 г.) да продължи контракта си с клуба, написа " Тема Спорт ". Настоящото съглашение сред двете страни изтича с края на акцията. Левият бек е един от многото играчи на сините, които попадат в тази категория. Първоначално той се дърпаше от удължение на договора. Но двете страни стартират да приближават позициите си. Свидетелство за това е и фактът, че сътрудникът на бранителя е в България. В момента той води диалози с шефовете. А от спортно-техническия щаб възнамеряват да създадат Цунами капитан. В момента първи избор е вратарят Николай Михайлов. Той обаче е със статут на запаса. Затова и лентата ще бъде на ръката на бразилеца в мачовете. Интересното е, че досега той не е бил на терена през новата акция. Причината е, че бе осъден от Дисциплинарната комисия към БФС за конфликтите с ФК ЦСКА 1948 Сф (1:2) и Ботев Пд (3:1) в Първа лига. Очаква се обаче той да бъде капитан още против северномакедонския Шкупи на следващия ден.

Цунами ще вземе лентата от Ноа Сонко Сундберг, който минава в Лудогорец. Защитникът също бе с изтичащ контракт и отхвърли да преподпише с Левски. Поради тази причина бе оставен запаса в Пловдив през уикенда. Третият капитан е в същата обстановка – Андриан Краев, който също не започва против канарчетата.

Вандерсон Цунами бе притеглен от Левски в самия завършек на 2021 година по гледище на Станимир Стоилов. Той дойде като свободен сътрудник, откакто се бе разделил с Ботафого-ПБ. След това от същия клуб на „ Герена “ взеха и крилото Велтон. До момента Цунами има общо 53 мача във всички шампионати за сините, в които е отбелязал 3 гола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР