Ръководството на Левски излезе с позиция срещу съдийството от мача

...
Ръководството на Левски излезе с позиция срещу съдийството от мача
Коментари Харесай

От Левски имат претенции към съдийството на мача с Хебър

Ръководството на Левски излезе с позиция против съдийството от мача против Хебър от осмия кръг на efbet Лига, извоюван с 1:0 на стадион " Георги Аспарухов " с гол в края на Роналдо.

" Сините " демонстрираха видео, на което се вижда, че играта е била сприрана за 11 минути, а основният арбитър Васимир Ел Хатиб дал едвам 4 минути добавено време.
 ВИДЕО: Има фаул преди гола на Левски против Хебър
ВИДЕО: Има фаул преди гола на Левски против Хебър

Вижда се добре

Ето какво написаха от Левски:

" ПФК " Левски " желае за следващ път да изкаже възмущението си от един противен факт - страхът да се дават съответни продължения на мачовете у нас. От видеото, което сме дали на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекратена през второто полувреме на дуела с " Хебър ", е цели 11 минути. На фона на това основният рефер Васимир Ел Хатиб даде едвам 4 минути. Подобно видео показахме и с " изявите " на Волен Чинков на мача с " Локомотив " (Пловдив).

Тогава " Левски " загуби, в този момент е от страната на спечелилите в мача с " Хебър ". Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито желаеме да се оправдаем за нещо с нея, само че е извънредно време мачовете у нас да се свирят без боязън и да се дават съответни на игровото време продължения. Минали са едвам 8 кръга, а към този момент би трябвало за повторно да обръщаме внимание на една и съща досадна неточност на съдиите, която се получава в съвсем всеки дуел. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път. "

Претенции към рефера имаха и от Хебър по отношение на обстановка преди гола на Роналдо. Пазарджиклии претендират за игра с ръка на Андриан Краев преди топката да попадне у Роналдо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР