Ръководството на Левски е вдигнало мерника на халфа на тима

...
Ръководството на Левски е вдигнало мерника на халфа на тима
Коментари Харесай

Левски набеляза Жорди Гомес за гонене

Ръководството на Левски е вдигнало мерника на халфа на отбора Жорди Гомес, написа " Тема спорт ". Това се дължи освен на разочароващото показване на испанеца, само че и поради обстоятелството, че той е бил основателя на недоволството в тима, подбудено от забавените заплати.

Както е известно, още преди първия дуел против Вадуц от Лига Европа се разбра, че играчите недоволстват против шефовете си, тъй като имат да получават избрана сума. Впоследствие притежателят Спас Русев имаше няколко срещи с футболистите, с цел да успокои атмосферата в тима. Тогава той даде обещание да се изплати на играчите и в деня на реванша с Вадуц съблюдава думата си.

Гомес е бил най-настоятелен в митингите си. Твърди се, че той даже написал на дъската в съблекалнята " без пари няма игра ". Полузащитникът е измежду играчите с най-големи хонорари в състава, като взима към 30 хиляди лв. месечно. Въпреки че договорът му изтича в края на сезона, управителните фактори на " Герена " ще се опитат да се разделят с него прибързано.

През предишния сезон 33-годишният испанец изигра 39 мача във всички шампионати, в които означи 5 гола. Той беше титуляр и в двата дуела против Вадуц.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР