Ръководството на излезе с интересна позиция относно новата власт и

...
Ръководството на излезе с интересна позиция относно новата власт и
Коментари Харесай

ПЕЧЕ СЕ СКАНДАЛ: Левски скочи на новата власт заради ЦСКА - от Герена обвиниха в лобизъм депутати от ИТН и БСП

Ръководството на излезе с забавна позиция по отношение на новата власт и ЦСКА.

Повод за неодобрение от страна на клуба от " Герена " стана стадион " Българска войска " и плануваната му реорганизация. Преди няколко дни тематиката бе обсъждана по време на договарянията за съдружно съглашение и сформиране на кабинет в границите на 47-ото Народно заседание.

" Левскари, заявяваме, че постоянно е стоял настрана от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите съвещания за сформиране на кабинет, тематика №1 станаха проблемите на съответен футболен клуб, а ролята на лобисти пред страната изиграха двама " прочувствено свързани " с този клуб представители на политически обединения.

За нас това е неприемливо и ви уверяваме, че с нараснало внимание ще следим всичко протичащо по този въпрос и при решения накърняващи ползите на обичания клуб, ще реагираме ", скочиха от " Герена ". Текстът бе оповестен във фейсбук-страницата на тима.
свързани новини2322преди 5 часа
ПИК прецизира, че двамата " прочувствено свързани ", за които сините приказват, са юрист Радостин Василев от " ИТН ", който е работил на " Армията " по времето на Александър Томов, и Иван Ченчев. Депутатът от Българска социалистическа партия пък има престой в Борисовата градина като пресаташе.

И Василев, и Ченчев са спрягани за министри на спорта в новото държавно управление, като се счита, че юристът е с по-големи шансове за поста.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР