Ръководството на ГЕРБ и лидерът на партията Бойко Борисов дават

...
Ръководството на ГЕРБ и лидерът на партията Бойко Борисов дават
Коментари Харесай

Борисов: Трябва партиите да подпишем нов обществен договор

Ръководството на ГЕРБ и водачът на партията Бойко Борисов дават брифинг.

Делян Добрев заяви, че от февруари 2022 до края на годината има разлика в цената на петрола – 9 $ е по-скъп. По-скъп е бил и доларът, регистрира Добрев.

„ Три милиарда е чистата загуба при подравнен $ и подравнен нефт. С това са ни изцакали. Това значи по 1000 лева от всеки водач са взели „ Промяната “ през тази година “, продължи той.

„ Те по тази причина не желаят да се вършат сметки. Декларацията на ПП-тата е подкрепена 49 индивида от тях и 14 от Демократична България. Една трета от Демократична България не са и дали своят вот. 63-ма депутати са подкрепили единствено декларацията, която „ Промяната “ предложи. Само ГЕРБ има 67 депутати. 116 депутата „ за “ имаше кабинетът на проф. Габровски. Е, тогава кой е в изолираност? Само за 6 месеца, към този момент те не се оферират за министър председатели и министри, търсят различен вид “, съобщи Бойко Борисов.

Това зад тила ми е сметка ден по ден, извадена от всеки един българин и компания. 25 ст. на отплата и от за част от хората, са 150млн., с цел да ви забършат очите. Прекрасна скица да източиш парите на българина, добави Борисов.

„ Ясно и тъкмо “, сподели още той.

Винаги съм бил срещу и нападането на децата на политиците. Децата порастват и те би трябвало да се развиват.

„ Начинът с медиатори не е сериозен. Партиите избират управления, ръководители, които носят отговорността. Не е редно през медиатори да тичат, да договарят. Големите компромисни значими решения се вземат на лидерско равнище “,. разяснява Борисов. Той поздрави Нинова, която по-рано през днешния ден сподели, че избира да предложения водачите на партиите на диалог.

„ Съгласен съм и с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, предложения ни и кажи при какви условия, всичко, което приказваш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности “, акцентира Борисов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР