Ръководството на Eвертън официално представи Сам Алърдайс за мениджър на

...
Ръководството на Eвертън официално представи Сам Алърдайс за мениджър на
Коментари Харесай

Евертън официално представи новия мениджър Сам Алърдайс

Ръководството на Eвертън публично показа Сам Алърдайс за управител на клуба. Договорът на 63-годишния експерт е за период от 18 месеца, потвърдиха на формалния уебсайт на "карамелите ".

Сам Алърдайс е новият управител на Евертън

"Самият клуб и хората, които работят в него вършат, го вършат специфичен. Въодушевен съм и изцяло подготвен за работа. Винаги съм знаел, че Евертън е популярен клуб. Очевидно е препинал през съществени тествания, само че се надявам, че можем да оставим това зад нас и да стартираме още веднъж д гледаме напред и нагоре ", сподели Алърдайс.

"Eвертън има упоритост. Това в ключът за мен. Амбицията е значимо нещо за всеки управител, притежател или шеф. Единствено от това се нуждаем и се надявам да го предадем и на почитателите ", добави той.

Ясно е какъв брой дълго ще се задържи Големия Сам в Евертън

Както е известно Големия Сам ще размени на поста краткотрайния ментор Дейвид Ънсуърт, който води "карамелите " след уволнението на Роналд Куман предишния месец.

Алардайс разгласи, че се отдръпва от специалността след края на предишния сезон, когато изведе Кристъл Палас до 14-то място в крайното класиране.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР