Ръководството на Евертън очаквано ще наложи парична глоба на нападателя

...
Ръководството на Евертън очаквано ще наложи парична глоба на нападателя
Коментари Харесай

Евертън наказва Кийн за партито под изолация

Ръководството на Евертън предстоящо ще наложи парична санкция на нападателя Мойс Кийн, койот си разреши да провежда празненство в дома си по време на изолацията поради пандемията от ковид. Италианецът разгласява видео в обществените мрежи, в което се вижда по какъв начин се забавлва в дома си със свои другари, като празненството даже е включвало " дами, които са правели стриптийз на мъжете ".

Сега обаче 20-годишният Кийн ще си заплати скъпо за тази постъпка. Той ще бъде санкциониран две седмични заплати или към 160 хиляди паунда.

" В Евертън научихме за случай с наш футболист, който е нарушил наредбите на държавното управление за самоизолация по време на пандемията от ковид. Клубът показва мощно отвращение, като изясни на играча, че сходни дейности са изцяло неприемливи. Невероятните здравни служащи в страната заслужават почитание за неуморната им работа. Най-добрият метод да им покажем това почитание е като вършим всичко допустимо да ги предпазим ", оповестиха от Евертън.

Това не е първата издънка на Кийн откогато е на " Гудисън Парк " след прехвърлянето си от Ювентус предишното лято. В клуба към този момент стартират да губят самообладание и няма да е изненада, в случай че младокът бъде продаден след края на сезона. Интерес към него не липсва, като той попада в полезрението на Интер, Рома и Наполи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР