Бърнард Хил беше спомнен от някои от бившите си колеги

...
Бърнард Хил беше спомнен от някои от бившите си колеги
Коментари Харесай

Актьорите от „Властелинът на пръстените“ отдават почит на покойния колега Бърнард Хил, който „много ще липсва“

Бърнард Хил беше спомнен от някои от някогашните си сътрудници от актьорския състав на „ Властелинът на пръстените “ на Liverpool Comic Con през уикенда след вест, че той е умрял неотдавна.

В неделя беше оповестено, че починалият артист - прочут също с ролята си във кино лентата " Титаник " (1997) - е умрял на 79 години. Неговият сътрудник Лу Кулсън сподели пред BBC Новината, че Бърнард е умрял в ранните часове на сутринта.

Новината провокира респект, в това число от уредниците на конгреса на почитателите в Ливърпул. Той трябваше да бъде в изложбения център Ливърпул в събота и неделя за случая, само че преди този момент беше споделено, че той ще отсъства, преди новината за гибелта на Бърнард.

Бърнард трябваше да се съберат още веднъж с някои от някогашните си сътрудници от филмовата поредност „ Властелинът на пръстените “ за панел с въпроси и отговори на мястото. Той играе крал Теоден във „ Властелинът на пръстените: Двете кули “ (2002), преди да повтори ролята си във „ Властелинът на пръстените: Завръщането на кра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР