Ръководството на Дунав пусна в продажба билетите за домакинството срещу

...
Ръководството на Дунав пусна в продажба билетите за домакинството срещу
Коментари Харесай

Дунав пусна билети от 5 до 15 лв. за мача с Левски

Ръководството на Дунав пусна в продажба билетите за семейството против Левски от първия кръг на Първа лига. Срещата е на 15 юли, понеделник, от 20.30 часа на Градския стадион в Русе.

Билетите са с цена 10 лв. и ще могат да бъдат открити в магазин "SportLic " на бул. "Цар Фердинанд " 3 /в постройката на "Здравко Чампоев " до Градските хали/. За трибуната под козирката, пропуските ще са с цена 15 лв..

"Драконите " към този момент пуснаха в продажба и пропуски от 5 лв.. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за идентичност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

От русенския клуб подсетиха, че децата до 12 годишна възраст може да следят мачовете гратис. Касите стартират продажбата на пропуски в 18.30 часа, а вратите на стадиона отварят в 19.30 часа. Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на дуела.

"Ако фен реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде позволен назад след 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, заради съображения за сигурност ", обявиха от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР