Ръководството на Черно море депозира жалба относно отсъжданията на главния

...
Ръководството на Черно море депозира жалба относно отсъжданията на главния
Коментари Харесай

Моряците депозираха жалба срещу съдийството с Ботев Пд

Ръководството на Черно море подава тъжба по отношение на отсъжданията на основния арбитър Георги Давидов и неговите помощници по време на срещата от ХII кръг на Първа професионална лига сред Ботев и Черно море /2:1/.

Отборът на “моряците ” бе съзнателно ощетен, зачитайки гол от засада на домакините (Стивън Петков), който след това се оказа надвит за пловдивчани. Грешките нa реферите и явните несправедливи отсъждания в контраст с разпоредбите на играта футбол бяха видни за всички, защото мачовете се предават по малкия екран и стават публично притежание, оповестява формалният уебсайт на варненци.

Това е следващият дуел, в който на ПФК Черно море е нанесена щета, вследствие от слабото съдийство. За четвърти път този сезон варненският клуб е “спиран ” и му бяха отнети куп точки посредством реферите в изиграните до момента 12 мача.

Бяха “откраднати ” победи против Левски/Кабаков и Етър/Гаджалов заради съдийски неточности, спрени с несъществуващи засади две чисти голови офанзиви против Бистрица и умишленото съдийство на Волен Чинков в ущърб на Черно море против Славия. По-лесно е да се посочат мачовете, в които съдиите бяха на равнище – с Локомотив Пд и Лудогорец, в сравнение с да се изброят противоположните отсъждания, неверни тъчове, картони и друг аршин.

Видно от изявления в медийното пространство е, че съдията Георги Давидов не за първи път позволява груби нарушавания на разпоредбите и зачита нередовни голове или анулира такива (оплаквания от Верея, Пирин, Септември, Витоша и други) и очевидно толерансът, който сте му дали е привършен и следва да бъде отхвърлен от Първа лига, до момента в който покаже, че е квалифициран за това равнище на футбола.

Ръководството на Черно море упорства за предприемане на съответни ограничения и санкции на осъществените нарушавания и да не бъде допускано, основният арбитър да се оправдава с помощниците си, нито след няколко кръга още веднъж да го гледаме в Първа лига, както бе постъпено с Неделчо Гаджалов от Пловдив.

Ако дисциплинарният орган на БФС е обективен в решенията си по отношение на отговорните рефери, те ще вземат верни решени при воденето на дуелите, спечелилите, от които ще убедят футболната общност, че заслужават постигнатите резултати и същите не са плод на подмолни игри. А по този метод ще се вдигне и равнището на родния футбол.

С решението, по отношение на наказването на Георги Давидов, ще стане ясно има ли преднамереност от страна на съдийската комисия против Черно море като клуб или ще станем очевидци на слаби съдии, които се крият зад самостоятелната институция, представлявана от Вас. /ПФК Черно море
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР