Ръководството на Ботев Пловдив продължи с похвалната практика да обвързва

...
Ръководството на Ботев Пловдив продължи с похвалната практика да обвързва
Коментари Харесай

Ботев подписа договор с 15-годишен вратар

Ръководството на Ботев Пловдив продължи с похвалната процедура да обвързва с контракти овреме най-хубавите футболисти от академиета. 15-годишният вратар Стефан Смъркалев през вчерашния ден парафира първи професионален контракт с канарчетата, само че от клуба не оповестиха за какъв период. 

Смъркалев е роден на 14 май 2007 година в София. От най-ранна детска възраст е част от школата на „ жълто-черните “.

Смъркалев, който се отличава със сериозен растеж за възрастта си, е минал през всички обединения на жълто-черната академия. Вратарят е част и от юношеския народен тим на България.

Смъркалев не пропуща мач на обичания Ботев, като доста постоянно може да бъде видян на трибуните в Коматево, както и в гостуващия бранш при визитите на „ канарчетата “.

На 23 септември 2022 година направи първи минути в мъжкия футбол при контролата на дубъла против Берое. Два месеца по-късно, на 13-ти ноември, записа цялостни 90 минути в срещата от Втора лига против Монтана, извоювана с 4:1.

Представителният отбор на Ботев пък продължи подготовката си за пролетния дял от шампионата. До края на тази седмица новият ментор Бруно Балтазар ще организира тренировки най-вече за кондиция, а през идната ще стартират и игровите занимания. Първата контрола е планувана за идния петък, когато в Коматево ще гостува третодивизионния Гигант (Съединение). 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР