Ръководството на Борусия Дортмунд все още отказа да обяви категорично

...
Ръководството на Борусия Дортмунд все още отказа да обяви категорично
Коментари Харесай

В Дортмунд още мълчат за бъдещето на Щьогер

Ръководството на Борусия Дортмунд към момента отхвърли да разгласи изрично дали треньорът им Петер Щьогер ще бъде освободен след края на сезона или не.

Според вестник BILD, австриецът несъмнено няма да продължи кариерата си в клуба през новия сезон, а договорът му изтича през юни.

Треньорът на френския Ница - швейцарецът Люсиен Фавр, е определян от някои медии като любимец за треньорската пейка на Борусия.

"Ние постоянно сме казвали, че Петер Щьогер е първият човек, с който ще приказваме. За момента няма двете страни не сме имали диалог по въпроса по какъв начин гледаме на бъдещето, тъй че е разумно да няма решение, обявиха от Пресслужбата на клуба.

Щьогер беше назначен с кратковременен контракт през декември на мястото на уволнения Петер Бош, малко откакто самият Щьогер беше завършил връзките си с Кьолн.

Австриецът направи стабилен старт, само че провалянето от Байерн Мюнхен, както и загубата в районното дерби от Шалке 04 в неделя изпратиха Борусия на четвър място във краткотрайното класиране в Бундеслигата и с заплаха да пропусне Шампионската лига на есен.

"Моят контракт завършва на 30-и юни. Аз не се тормозя от това, съобщи Щьогер пред телевизия WDR.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР