Ръководството на Байерн (Мюнхен) е напът да убеди Роберт Левандовски

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) е напът да убеди Роберт Левандовски
Коментари Харесай

Байерн и Левандовски ще сключат ново споразумение

Ръководството на Байерн (Мюнхен) е напът да убеди Роберт Левандовски да подпише нов контракт с клуба. През последните седмици баварците започнаха да работят интензивно на трансферния пазар. Те привлякоха финалиста от Световно състезание в Русия Иван Перишич, плеймейкъра на Бразилия Филипе Коутиньо и младежкия национал на Франция - Микаел Кюзанс.

31-годишният Левандовски е в Байерн от 2014 година насам. Полякът има контракт до лятото на 2021 година и в този момент загатна, че новата договорка е покрай завършване.
" Има доста причини в интерес на подписването на нов контракт. От моя страна става въпрос единствено за завършване на някои детайлности. Чувствам се добре в Мюнхен, клубът има същите цели като мен. Да печелим трофеи, в това число Шампионска лига ", съобщи Левандовски пред списание " Sport Bild ".
Левандовски към този момент се трансформира в най-резултатния задграничен голмайстор в историята на Бундеслигата с 207 гола в 292 мача, като това е реализирано през интервалите му в Борусия Дортмунд и Байерн. " Той е сензационно добър. Той прави това през последните пет, шест, седем години в Бундеслигата. Той е най-хубавият нападател със своята успеваемост. Надявам се да продължи по този начин през идващите месеци ", сподели треньорът на Байерн Нико Ковач. Бундеслига 3 кръг, събота 31 август  Байерн Мюнхен 16:30предстои  Майнц 05
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР