Ръководството на баскетболния шампион Лукойл Академик потвърди назначението на Георги

...
Ръководството на баскетболния шампион Лукойл Академик потвърди назначението на Георги
Коментари Харесай

Лукойл Академик потвърди Георги Давидов, Петко Маринов ще бъде съветник

Ръководството на баскетболния първенец Лукойл Академик удостовери назначението на Георги Давидов за старши треньор на тима. Той заема мястото на Шарон Друкер, който напусна поста преди две седмици.

" Лукойл Академик от през днешния ден към този момент има нов старши треньор и неговото име е Георги Давидов. Ръководството на клуба дава късмет за изява на двамата свои млади български експерти в щаба на мъжкия тим. Давидов, който има безукорен професионализъм, работна и човешка нравственос, застава отпред на първенците като първата му изява в новата роля е на 2 декември против Ямбол в Правец. Йордан Янков, който бе притеглен в Лукойл това лято, пък ще продължи да извършва функционалностите на помощник-треньор в името на положителното бъдеще на тима ", се споделя в формалното известие на отбора.

Новото име в щата е на именития треньор в българския баскетбол Петко Маринов. " Георги Давидов и Йордан Янков, както и всички наши момчета от състава, ще имат привилегията да черпят от опита, мъдростта и знанията на легендата Петко Маринов, който влиза в щаба на Лукойл Академик в качеството си на консултант на президента Валентин Златев ", оповестиха още от управлението на първенците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР