Ръководството на Барселона обмисля странен ход. Испанският гранд възнамерява да

...
Ръководството на Барселона обмисля странен ход. Испанският гранд възнамерява да
Коментари Харесай

Барселона къса колосален договор

Ръководството на Барселона обмисля чудноват ход. Испанският гранд има намерение да приключи един от най-солидните си контракти. Става дума за този с техническия спонсор на клуба Nike. Двете страни работят дружно от 1998 година, само че от щаба на „ каталунците ” считат, че е време за смяна. Тя обаче няма да коства по никакъв начин малко на испанците, защото договорът на Nike с клуба е до 2028 година.

В партньорството сред двете страни, което продължава четвърт век, американският колос за спортна екипировка създаде някои популярни екипи на Барса, които ще останат в историята най-много поради асоциацията си с огромните триумфи на „ каталунците ” в този интервал.

Според медии в Испания обаче, от Барселона обмислят да сменят доставчика си на екипировка с европейски подобен в лицето на немския тръст Puma. Германската марка предприе съществени стъпки за обновяването на своите клиенти, като в последните години съумя да притегли имена като Антоан Гризман, Хари Кейн и други. Сред огромните тимове, които са обличани от Puma Манчестър Сити, Милан и Борусия Дортмунд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР