Ръководството на Барселона обмисля да предложи нов договор на крилото

...
Ръководството на Барселона обмисля да предложи нов договор на крилото
Коментари Харесай

Все пак Усман Дембеле ще остане в Барселона

Ръководството на Барселона обмисля да предложи нов контракт на крилото Усман Дембеле. 23-годишният французин бе притеглен на " Камп Ноу " с огромни упования, само че травми му попречиха да разкрие цялостния си капацитет. През този сезон обаче той стартира да загатва за сериозните си качества и се показва все по-добре, като към този момент има 34 мача на сметката си във всички шампионати.

Според информация на " El Mundo Deportivo ", от Барса са подготвени да му предложат удължение на контракта. Самият състезател също е податлив да преподпише, само че първо желае да види какви условия ще му бъдат препоръчани.

Смята се, че Дембеле е любим на новия ментор Роналд Куман, както и на новия президент Жоан Лапорта. Макар да се чака през лятото да има съществени промени в състава на каталунците, на този стадий наподобява малко евентуално Дембеле да напусне.

До момента огромният проблем на Дембеле през този сезон е неналичието на голове. Крилото има единствено 3 гола в 21 мача в Ла Лига и още 2 в останалите 13 мача в другите шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР