Ръководството на Барселона е взело решение да не подновява договора

...
Ръководството на Барселона е взело решение да не подновява договора
Коментари Харесай

Барселона няма да удължи договора на Белерин

Ръководството на Барселона е взело решение да не възобновява контракта на десния бранител Ектор Белерин, твърди журналистът Хави Мигел. В клуба не са изключително удовлетворени от предстяването на 27-годишния защитник и ще го пуснат да си върви през лятото, когато контрактът му изтече.

Белерин бе притеглен по неотложност в края на трансферния прозорец като свободен сътрудник, откакто Барса не съумя да откри средства за по-качествен състезател на тази позиция. Каталунците му предложиха договор единствено за една година с алтернатива за удължение с още една. На този стадий обаче в клуба нямат желание да задействат клаузата за удължение и ще го пуснат да си търси нов тим.

Белерин досега има едвам 3 мача в Ла Лига, като няма присъединяване в гол на отбора. В защита представянето му също е под равнището на клуб като Барселона, като има по-малко от пет защитни дейности на мач. Най-лошо бе представянето му в срещата с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига, в която баварците си правеха каквото си желаят през неговата зона.

Така на " Камп Ноу " към този момент са му прочели присъдата и са решили да се разделят с него. Междувременно каталунците се оглеждат за подобаващ заместител, като набелязаните играчи са Хуан Фойт от Виляреал и Тома Мюние от Борусия (Дортмунд).

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР