Ръководството на Атлетико Мадрид не вярва, че Челси ще успее

...
Ръководството на Атлетико Мадрид не вярва, че Челси ще успее
Коментари Харесай

В Атлетико са сигурни че Челси не може да си позволи Облак

Ръководството на Атлетико Мадрид не има вяра, че Челси ще успее да отмъкне вратаря Ян Облак. Очаква се до дни от " Стамфорд Бридж " да подпишат със звездата на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц, а преди този момент към този момент се укрепиха с Хаким Зиеш и Тимо Вернер. Хавертц ще коства на лондочани към 100 млн. евро, а клубът няма да може да извади сходна сума и за Облак.

В британските медии се появиха догатки, че от Челси обмислят да предложат на Атлетико като част от възможна договорка Кепа Арисабалага, само че мадричани няма да се съгласят и на сходен вид. Валенсия също е алтернатива за Кепа, в случай че той напусне " сините ".  Най-добрият вратар в света има контракт с Атлетико, отсече Сересо
Облак има контракт на " Уанда Метрополитано " до 2023 година и до този миг не е давал индикации, че има желание да напуща клуба. Президентът на Атлетико Енрике Сересо също показва убеденост, че словенецът ще продължи да е част от състава на Диего Симеоне.

Облак беше на равнище и през миналия сезон в Ла Лига, като игра във всички 38 мача на Атлети и позволи единствено 27 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР