Ръководството на Арсенал е предложило нова, по-висока оферта за футболиста

...
Ръководството на Арсенал е предложило нова, по-висока оферта за футболиста
Коментари Харесай

Арсенал налива още пари за Обамеянг, ама май пак не стигат

Ръководството на Арсенал е предложило нова, по-висока оферта за футболиста на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг, написа "Mirror ". Според английското издание "топчиите " са вдигнали предлагането си за футболист от 45 на 50 милиона паунда.

"Артилеристите " вършат всичко по силите си, с цел да привлекат националът на Габон преди края на зимния трансферен прозорец.

Арсен Венгер: Водим договаряния за Обамеянг

Вчера мениджърът на Арсенал Арсен Венгер удостовери, че се водят договаряния сред двата гранда за футболиста, само че те към момента са в ранна фаза.

Арсенал изпрати цяла делегация за Оба-Оба

Иначе най-вероятно "жълто-черните " ще откажат и тази оферта на "топчиите ", защото желаят с 10 милиона повече от препоръчаното. Освен това Борусия желае да вземе и Оливие Жиру като допълнение към договорката за 6 месеца, защото при възможна разлъка с Обамеянг, отборът ще остане без водещ голмайстор.

Борусия желае за Обамеянг 70 млн. евро плюс Жиру

Очаква се Арсен Венгер да се съгласи с преотстъпването на Жиру, а самият французин също е заинтригуван от сходна договорка, защото ще може да играе постоянно в навечерието на Световното състезание в Русия. Засега единствената спънка са тези 60 млн. паунда, които Борусия желае.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР