Ръководството на Арда ще обмисли варианта с напускане на първенството

...
Ръководството на Арда ще обмисли варианта с напускане на първенството
Коментари Харесай

Арда заплаши да напусне първенството заради отложения мач с Лудогорец

Ръководството на Арда ще обмисли разновидността с овакантяване на шампионата на efbet Лигата поради отлагането на мача с Лудогорец от 4 кръг на шампионата. Мачът в Кърджали беше очакван да се играе в неделя (15 август) от 21:00 часа, само че от изнесените през днешния ден съдийски дежурства излиза наяве, че дуелът няма да се организира по стратегия.

“Ако желаят мачът ни с Лудогорец да бъде отсрочен, събираме Управителният съвет на Арда, с цел да обмисляме овакантяване на шампионата. Ние не желаеме този мач да бъде отложен”, съобщи президентът на клуба Петър Пешев пред „ Спортал “.

“Факт е, че дуелът ни с ЦСКА преди две седмици бе отсрочен по наше предпочитание, само че тогава от БФС ни споделиха, че срещата може да се отсрочи, в случай че и вторият клуб е склонен. Тогава сътрудниците от “Българска армия”, които също имаха мач от евротурнирите, дадоха единодушие и срещата не се състоя. Сега ни споделят, че към този момент е пуснато писмо от Лудогорец, което е признато от Професионалната футболна лига и БФС, защото мачовете от евротурнирите са с приоритет. Никой не ни е питал нас, а ние желаеме този мач да се играе”, безапелационен е Пешев.

Както е известно, на 30 юли беше оповестено, че финансовите благодетели на Арда – Румен Гайтански и Стефан Пешев, се отдръпват от издръжката на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР