Ръководството на Арда осъществи много силен изходящ трансфер, след като

...
Ръководството на Арда осъществи много силен изходящ трансфер, след като
Коментари Харесай

Официално: Арда продаде Лъчезар Котев в Русия

Ръководството на Арда реализира доста мощен произлязъл трансфер, откакто съумя да продаде Лъчезар Котев на съветския Химки. След като мина сполучливо медицински прегледи, Котев подписа контракт за две години и половина, а сумата, която ще получи българския клуб е конфиденциална. 

Разговорите към прехвърлянето бяха водени от спортния шеф на Арда Ивайло Петков. Лъчезар Котев към този момент се причисли към новия си тим, който към момента е на подготовка в Анталия, от където преди една седмица се прибраха кърджалийци.

Лъчезар Котев се причисли към Арда през 2020 година и изигра над 70 мача за отбора. Той бе част от младежкия народен тим на България.

" Ръководството на ПФК АРДА благодари на Лъччезар Котев за времето, през което той бе част от тима и му пожелава доста триумф в неговата кариера ", написаха от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР