Ръководоството на Левски пусна официален отговор на позицията, която вчера

...
Ръководоството на Левски пусна официален отговор на позицията, която вчера
Коментари Харесай

Ръководството на Левски порица феновете, които ще протестират срещу Сираков

Ръководоството на Левски пусна формален отговор на позицията, която през вчерашния ден показаха Сдружение " Левски на левскарите " и НКП.
 Безвремие в Левски
Безвремие в Левски

В клуба просто нищо не се случва, времето като че ли е спряло при все, че новият сезон чука на вратата

Ето какво написаха от клуба:

Левскари,

Ръководството на " ПФК Левски " не приема, изявената позиция на Национален клуб на последователите на " Левски " (София), която цели да дезинформира " синята " общност и да разедини последователите на обичания ни клуб.

1. Единствената цел на мажоритарния притежател на " ПФК Левски " Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да обезпечи условия за неговото обикновено действие, развиване и триумфи, които дават отговор на името на Клуба.

2. Клубът се ръководи от определеното си управление. Генералният спонсор само обезпечава финансова поддръжка на Клуба за стабилизирането на " ПФК Левски ".

3. Станимир Стоилов напусна по лично предпочитание поста старши треньор на " ПФК Левски ". Ивайло Ивков се радели с Клуба заради изявени разлики във визията за развиването на Клуба.

4. Обвиненията за неяснота са напълно неоснователни. Представители на управлението неведнъж са уведомили " синята " общност за настоящото положение на Клуба. След изразената позиция на Тръст " Синя България " от 20.06.2023 година, управлението на Клуба предложения на 27.06.2023 година представителите на управителния съвет на миноритарния акционер на среща, която да се организира на 30.06.2023 година от 12:00 ч., на която да им се даде цялостна отчетност по отношение на положението на Клуба, дарителската акция, както и за резултатите от нарастването на капитала. Нито един представител на Тръст " Синя България " не почете поканата и не се яви на препоръчаната среща. Този жанр държание показва предпочитание за обществени обвинявания към Клуба, само че не и планове ориентирани към стабилизирането на " ПФК Левски ".
 Кокала: Дано Ники Костов е научил нещо от гурбетчийството си
Кокала: Дано Ники Костов е научил нещо от гурбетчийството си

" Не виждах логичност Пламен Андреев да е капитан "

5. " ПФК Левски " изрично декларира, че всяко едно получено целево подаяние е употребявано според волята на последователите, които са дарили.

Ръководството на ПФК Левски е готово да се срещне с всяка една група последователи, декларирали предпочитание за това.

Очакваме всички привържеици на стадион " Георги Аспарухов " в събота в 18:45 часа. Кодът е напълно СИНЬО. Да подкрепим тима при започване на новия сезон.

От Ръководството на " ПФК Левски " ", написаха от клуба.
 Раева отново отбрани обичания си Сираков
Раева отново отбрани обичания си Сираков

" Семейството ни е непрекъснато измъчвано! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР