Ръководните фактори в Милан вече са набелязали треньор за евентуален

...
Ръководните фактори в Милан вече са набелязали треньор за евентуален
Коментари Харесай

Милан набеляза нов треньор и вече преговаря с него

Ръководните фактори в Милан към този момент са набелязали треньор за възможен заместител на Винченцо Монтела, в случай че последният не успее да върне отбора на победния път. Според швейцарския вестник Blick това е Владимир Петкович, който сега е отпред на локалния народен отбор. Преди два дни - след края на мача против Португалия в Лисабон, спортният шеф на италианците Масимилиано Мирабели е разговарял с родения в Сараево експерт.

Под управлението на някогашния ментор на Лацио “кръстоносците” завоюваха девет от 10 дуела в квалификациите за Мондиал 2018, само че без значение от това ще би трябвало да играят бараж за класиране. При възможна загуба Петкович може би ще потърси ново предизвикателство, а оферта от Милан ще е притегателна мощ за него.
Swiss paper Blick reports #ACMilan in contact with #Switzerland Coach Vladimir Petkovic https://t.co/cVFYvDpwh9 #Lazio #SerieA pic.twitter.com/azGhI7wfU6
— footballitalia (@footballitalia) October 12, 2017

По-рано през днешния ден се заприказва, че Фабио Капело също е вид за мястото на Монтела, откакто стана ясно, че напуща работата си в китайския Циянсу Сунин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР