Ръководни фигури, треньори, играчи и фенове на Реал Мадрид са

...
Ръководни фигури, треньори, играчи и фенове на Реал Мадрид са
Коментари Харесай

В "Реал" Мадрид недоволстват от съдийството

Ръководни фигури, треньори, играчи и почитатели на " Реал " Мадрид са обединени към мнението, че неверни съдийски решения са коствали на " Лос Меренгес " цели 7 точки от началото на сезона, написа авторитетния вестник AS.

Изданието коментира, че " белите " не са удовлетворени от рефера на вчерашния дуел с " Бетис ", приключил с нулево тъждество. От " Реал " считат, че е трябвало да получат дузпа през втората част за игра с ръка на Зухаир Федал.

Претенции кралският клуб има и за срещата с " Виляреал ", където също е трябвало да бъде отсъден углавен удар за нарушаване на Албиол против Винисиус. Срещу " Майорка " арбитърът е ощетил мадридчани, решавайки да не уточни бялата точка за задържане на Браим Диас, както и в идентични обстановки с Каземиро и капитана Серхио Рамос.

" Реал " Мадрид заема второто място в класирането на испанската Примера дивисион с 22 точки след 11 кръга. Лидер е " Барселона " със същия актив, само че и по-добра голова разлика. Тимът на Зинедин Зидан имаше опция да излезе еднолично отпред, откакто каталунците изненадващо изгубиха с 1:3 от " Леванте ", само че " Реал " не съумя да стигне до трите точки против " Бетис ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР