Ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин възложи

...
Ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин възложи
Коментари Харесай

Русия образува наказателно дело за оскверняването на МОЧА

Ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин разпореди образуването на наказателно дело за оскверняването на Паметника на Съветската войска в София, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки съветската държавна организация ТАСС.

ТАСС отбелязва, че в столицата на България е осъществен вандализъм по отношение на Паметника на Съветската войска, като група футболни последователи са нападнали палатковия лагер на бранители на монумента и са увредили гранитна плоча в основата му.

" Председателят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин разпореди на основното следствено ръководство на ведомството да проверява взаимно с министерството на външните работи на Русия обстоятелството на опозоряване на паметника, повдигнат в чест на руските воини освободители в София. В рамките на следствието ще бъдат взети ограничения по установяването на самоличността на лицата, виновни за осъществяването на това закононарушение. За техните дейности ще бъде направена наказателно-правна оценка ", се споделя в известието на Семеен кодекс до ТАСС.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР