Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори във фейсбук

...
Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори във фейсбук
Коментари Харесай

Шефът на пресслужбата на прокуратурата Веселин Иванов отрече да е заплашвал съдия Цариградска

Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори във фейсбук на изказванието на арбитър Владислава Цариградска, която по-рано през днешния ден пред NOVA заяви, че той ѝ е отправял закани.

„ Със боязън и горест открих, че името ми в последните два дни участва в отрицателна конотация в поредност от изявленията на един съответен български арбитър “, разяснява Иванов в своя Фейсбук профил. Той посочи, че изпитва боязън по няколко аргументи, в това число тази, че Цариградска е „ издала присъда “ от ефира на медия.

„ Тъга, тъй като моята персона се употребява в опит за изкуствено генериране на напрежение и грозна офанзива против институцията Прокуратура на Република България. При това в миг, в който са подхванати действителни дейности за пречистване и промяна на системата. Нещо, което се случва за първи път от повече от десетилетие “, написа Иванов.

Той показва, че по никакъв метод с Дирекция „ Публична връзка “ не са били ангажирани с публикации, отнасящи се до Цариградска.

„ Несериозно и даже оттатък рамките на рационалното звучи, че като правосъден чиновник съм си разрешил да насочвам под каквато и да е форма опасност към въпросния арбитър, а и въобще към магистрат или български жител “, безапелационен е Иванов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР