Ръководителят на компанията за обработка на техническа документация Казуо Миясака,

...
Ръководителят на компанията за обработка на техническа документация Казуо Миясака,
Коментари Харесай

Японец е заподозрян в предаване на секретни данни на Русия

Ръководителят на компанията за обработка на техническа документи Казуо Миясака, който беше арестуван в Япония, евентуално е предавал данни на чиновник на съветската комерсиална задача в Токио за най-новите американски технологии в галактическата промишленост, заяви японският ефирен канал NHK.
„ По (негова) молба получих и предадох материали за най-новите американски технологии в региона на проучването на Kосмоса “, цитира телевизионният канал показанията му, като се базира на източници от правоприлагащите органи, съобщи организация Фокус.
 Япония може да понижи възрастта на имунизираните с Pfizer до 12 години Япония може да понижи възрастта на имунизираните с Pfizer до 12 години
До края на май японското държавно управление има намерение да преразгледа условията за имунизация против ковид с препарата на Pfizer и д...
По-специално, става дума за галактическия безпилотен аероплан X-37B (експериментален орбитален безпилотен аероплан Boeing X-37).
Миясаки сподели още пред следствието, че през последните 30 години той е трансферирал данни на общо 15 чиновници на съветски структури и е получил към 10 милиона йени (около 91 хиляди долара) за това.
В четвъртък японски медии оповестиха за задържането на някогашния началник на изследователска компания в префектура Канагава по съмнение за нелегално потребление на бази данни и трансфер на информация, обвързвана с военни технологии, на чиновник от съветската комерсиална задача в Япония.
По-рано беше обявено, че 70-годишният Миясака има дълга история на ръководство на компания за изследователска активност в региона на техническата литература. През 2019 година, скривайки същинската причина и цел, той е получил достъп до базата данни за търсене на информация, обвързвана с създаването на безпилотни летателни апарати и възстановяване на опциите на военното разузнаване благодарение на радари. Той е направил копия на осем екземпляра от литературата и ги е предал на чиновник от съветската страна.
 В Япония изтеглят близо 41 000 души поради проливните дъждове В Япония изтеглят близо 41 000 души поради проливните дъждове
Броят на японските поданици, получили указания от управляващите за евакуация заради значителни превалявания, е достигнал 41 000, осведоми ТАСС. Отбел...
Руското посолство в Япония съобщи, че изследва случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР