Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи на Съединените американски щати

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи на Съединените американски щати
Коментари Харесай

Кадиров направи изненадващо предложение на САЩ

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи на Съединените американски щати да отстранен глобите против роднините му в подмяна на украински военнопленници. Той съобщи лист с техните имена на някогашния офицер от американското разузнаване Скот Ритър, който дойде в столицата на републиката, град Грозни. Това оповестява РИА Новости, представена от УНИАН.

" Има забавна оферта за нашия посетител. Имаме военнопленници, които взехме в Донецк, Луганск... Ако анулират глобите към майка ми, към дъщерите ми и почтени хора, и коне..., само че не и към мен. Ако прибавят още наказания против мен, тогава ще предадем тези хора “, споделя Кадиров.

В изданието се отбелязва, че ръководителят на Чечня е дал публичност на своето предложение по време на организирането на силите за сигурност на републиката в Грозни. Във видеообръщение беше показано и по какъв начин пленници са поискали анулация на „ неуместните наказания, които по никакъв метод не въздействат “, с изключение на на роднините на Кадиров, неговите коне и самолета.

„ Ако извършите тези условия, тогава 20 украински пленени бойци ще се върнат по домовете си “, споделя един от военните.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР