Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува видео в канала

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува видео в канала
Коментари Харесай

Защо не Москвич? Брадатият изрод Кадиров подари мерцедеси на главорезите си

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разгласява видео в канала си в телеграм, в което връчва ключовете за минимум 20 автомобила премиум класа от марките Mercedes и GMC на командирите на чеченските сили за сигурност, които вземат участие във войната в Украйна, осведомят международните издания.

Той отбелязва, че подаръкът е изработен в символ на признателност за образцовата и вярна работа и в този момент шефовете на подразделения ще се возят на съвременни и качествени коли. В известието не се прецизира с какви средства са направени подаръците.



Според думите на ръководителя на Чечня, той познава персонално всеки от наградените. Те са започнали да работят още по времето, когато Чечня е трябвало да се бори с тероризма.

„ Наградените днес командири неведнъж са потвърдили своята лоялност към ползите на Родината, имат отлична известност, а заслугите им са отличени с високи държавни награди “, написа ръководителят на републиката в своя канал в Telegram.



" Много се гордея и оценявам всеки един от тях. В днешно време е мъчно да се намерят хора, които изцяло споделят твоите убеждения и са подготвени, в случай че е належащо, да дадат живота си в отбрана на тях ", декларира още Кадиров.

Сега тези хора, съгласно неговите думи, пазят ползите на Русия в Украйна.

Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин изиска съветските чиновници да карат коли локално произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР