Ръководителят на Apple Тим Кук даде интервю за телевизионния канал

...
Ръководителят на Apple Тим Кук даде интервю за телевизионния канал
Коментари Харесай

Тим Кук за цената на новите iPhone: Това е само около един долар на ден

Ръководителят на Apple Тим Кук даде изявление за телевизионния канал Good Morning America, в което показа бъдещите проекти на компанията и изрече своето мнение за цените на новите iPhone.

Според Тим Кук, новите смарт телефони на Apple не са чак толкоз скъпи и че компанията постоянно се пробва да направи iPhone налични за всички хора. Ето за какво моделният ред се състои от няколко разнообразни устройства с друга цена. CEO на Apple акцентира, че главната цел на Apple не е да се продават доста смарт телефони, а да се продават най-хубавите мобилни устройства.

Той означи, че доста хора купуват айфоните като подписват контракти с мобилните оператори и заплащат месечни суми. „Дори в случай че се спрем на смарт телефон с цена $1000, множеството хора заплащат $30 месечно, което е единствено $1 дневно. Мобилният телефон заменя цифровия фотоапарат, видеокамерата, плеъра и редица други устройства„.



Но в уеб страницата на Apple нещата наподобяват по различен метод: iPhone Xs Max с 64 GB флаш диск коства $45-$54 месечно при контракт за две години и според от типа на AppleCare+ и от съответния мобилен оператор.

Тим Кук сподели още, че Apple отделя доста внимание на развиването на стопанската система на Съединени американски щати. Компанията е основала два милиона работни места и не има намерение да стопира дотук. Apple възнамерява да влага в стопанската система Съединени американски щати $350 милиарда през идващите 5 години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР