Ръководителката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреди Италия

...
Ръководителката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреди Италия
Коментари Харесай

Драма! Скандален лидер в Италия прати Урсула в нокдаун

Ръководителката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предизвести Италия с последици, в случай че се отклони от демократичните правила, предадоха международните организации. Това бе възприето като съвсем незавоалирана опасност към крайнодесните партии в десния избирателен блок, който се чака да победи на изборите в Италия в неделя.

По време на изявление в Принстънския университет Фон Дер Лайен съобщи, че в случай че което и да е демократично държавно управление изрази предпочитание да работи с Европейска комисия, то двете страни ще работят дружно. " Но в случай че нещата се насочат в сложна посока, ние имаме средства за деяние ", добави тя и напомни случаите с Полша и Унгария.
-->
" Какво е това, опасност ли е? ", разяснява в Туитър водачът на крайнодясната партия " Лига " Матео Салвини. " Уважение към свободния, либерален и суверен избор на италианския народ ", добави той.

" Това беше една долна опасност. Едно нежелано навлизане. Тази госпожа съставлява всички европейци, заплатата ѝ се заплаща от всички нас и това беше отвратителна и арогантна опасност ", съобщи още той.

Салвини добави, че депутатите от партията му в Европейския парламент ще внесат искане за избор на съмнение на Фон дер Лайен.

" В неделя италианците гласоподават, а не бюрократите от Брюксел, в случай че аз бях ръководител на Европейската комисия, аз щях да бъда по-обезпокоен за енергийните сметки ", сподели Салвини.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР