Ракът на яйчниците е едно от най-често срещаните и сериозни

...
Ракът на яйчниците е едно от най-често срещаните и сериозни
Коментари Харесай

Ракът на яйчниците убива безшумно! Това са 4 ранни симптома, които всяка жена трябва да знае! (+ РЕЦЕПТА)

Ракът на яйчниците е едно от най-често срещаните и съществени болести при дамите. Трудно се открива. Ако се открие в късен етап, възможностите за изцеление са доста ниски. Въпреки това, в случай че се открие на ранен стадий, има огромни шансове за възобновяване и естествен живот. По-нови проучвания разкриват, че има признаци и признаци на рак на яйчниците  дори в доста ранен етап, тъй че дамите би трябвало да бъдат бдителни и да знаят по кое време да работят.

 предварителна защита рак

4 СИМПТОМА, които могат да бъдат признаци на РАК НА ЯЙЧНИЦИТЕ:

– неочаквана загуба на апетит/бързо насищане:

Ако забележите доста понижаване на апетита, което продължава повече от три седмици, говорете с Вашия доктор. Въпреки че може да е симптом за други проблеми като стомашни проблеми, разнообразни чревни проблеми и други сходни, този симптом като признак се следи и при рак на яйчниците.

– непрекъснато отичане на корема:

Ако забележите непрекъснато отичане на корема, което продължава повече от три седмици, това може да значи ранен симптом на рак на яйчниците. Въпреки че този дискомфорт може да бъде породен и от други стомашни проблеми, обаче, в случай че подуването продължи дълго време, обадете се на доктор.

 болежка яйчници

– болки в долната част на корема и таза:

Помислете за местоположението на болката. Може да изпитате менструални конвулсии в долната част на корема, гърдите и даже долната част на гърба.

Въпреки че същата болежка по време на менструация е естествена, непрекъснатата болежка, която следва менструацията ви повече от три седмици, може да бъде ранен симптом на рак на яйчниците.

– нараснала потребност от уриниране:

Ако постоянно имате потребност да уринирате, макар че не пиете никакви течности, това може да е един от вероятните признаци на рак на яйчниците. Обяснете на Вашия доктор, че имате непрекъсната потребност да уринирате, от време на време всяка минута, без да имате предпочитание да задържат урина в пикочния мехур.

ЛЕКАРСТВО, КОЕТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ:

Тази национална рецепта лекува тайни, неприятни миризми и отстранява миоми:

За да приготвите този вълшебен лек, ви трябват единствено няколко съставки.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

1 буркан органически мед 15 лимона 400 г листа от семпервивум (дебелец) 12 скилидки чесън 400 г орехи

 семпервивум дебелец

ПРОЦЕДУРА:

Смелете орехите, чесъна и листата в блендер с лимоновия сок и разбъркайте добре. След това прибавете меда и приберете гладката примес в стъклени буркани.

Употреба: Една супена лъжица всяка заран на гладно. Ако към този момент страдате от кисти или миоми, консумирайте повече лъжици денем.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР