Ракът - диагноза, която никой не иска да чува през

...
Ракът - диагноза, която никой не иска да чува през
Коментари Харесай

Онколог посочи смъртоносни храни

Ракът - диагноза, която никой не желае да чува през живота си, е общо название на група болести, свързани с необикновен напредък на клетките с капацитет за нахлуване или разпространяване в други елементи на тялото, написа zdrave.to.

Когато естествените кафези се увредят до степен да не могат да бъдат възобновени, тялото се освобождава от тях. Раковите кафези обаче не престават да се разделят неконтролируемо. Учените и до ден сегашен нямат универсално лекуване за рака. Не инцидентно той постоянно е именуван бичът на XXI век.

Именно поради това учените натъртват на профилактиката. Онкологът Антон Шкиряк описа какви артикули могат да причинят рак.

Списъкът на специалистът включва месо на скара и захарта.

Според Шкиряк месото на скара е изключително нездравословно за организма. Този артикул може да аргументи рак на стомаха. " Да, мъжете се опасяват даже да го чуят, само че детайлите, които се появяват в дима вследствие на изгаряне на дърва, се всмукват непосредствено в месото и могат да причинят онкологични процеси, по-специално рак на стомаха ", изясни той.

Яденето на доста захар може да повлияе на развиването на тумора. Онкологът поучава да се поддържат естествени равнища на глюкоза в кръвта.

По-рано откриватели от Глобалния здравен институт в Барселона обявиха, че късната вечеря може да аргументи рак. Те изследваха данни от 1205 дами с рак на гърдата и 621 мъже с рак на простатата.

Лекарите са открили, че тези болести са свързани с интензивността на хормоните, чиито съмнения зависят от ежедневните ритми на тялото. Късните вечери и закуски са един от факторите, които водят до разстройства, които след това предизвикват отичане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР