Раждането на дете винаги се отразява на фигурата на една

...
Раждането на дете винаги се отразява на фигурата на една
Коментари Харесай

Как Джесика Симпсън свали 45 кг след третото раждане

Раждането на дете постоянно се отразява на фигурата на една жена. Джесика Симпсън също не прави изключение от правилото, само че с задоволително воля съумя да се пребори с непотребните килограми, насъбрани по време на третата й бременност.

39-годишната актриса и певица се довери на дългогодишния си треньор Харли Пастернак. Но макар че работят дружно от 12 години, режимът е бил същинско предизвикателство за Джесика, защото е включвал стратегия за захарен детокс, наречена " Sweetkick ". Самият инструктор споделя, че " този път отслабването е било малко по-трудно, тъй като Джесика е стартирала от над 100 кг. Освен това, трите бременности в интервал от 10 години също си споделят своето ".

Интересен факт е, че програмата, с помощта на която Симпсън съумява да смъкна 45 кг за 6 месеца, е съсредоточена върху по-холистичния метод на живот. За разлика от останалите звезди, които стартират и приключват деня си във фитнес залата, казусът с изпълнителката е друг. Пастернак я кара само да върви пешком. В началото стартират с към 6 хиляди крачки, като крайната цел е да доближи 14 хиляди крачки на ден. Това се оказва елементарно за пост игане, още повече с бебе в количка, което изисква ежедневни разходки.

Що се отнася до диетата – Джесика е имала право на 3 хранения в границите на 12 часа, включв ащи протеини, фибри и мазнини. Наблягала е на карфиол и зелен боб, запечени с пармезан. Става дума за балансиране по метод, който не е прекомерно комплициран или ограничителен.

След като е почнала малко по малко да смъква насъбраните килограми, някогашната певица е присъединила и фитнес в седмичните си интензивности, само че още веднъж с мярка – 3 пъти седмично по 45 минути. Личният й треньор счита, че по-голямата част от отслабването се крие в навиците отвън залата – положителният сън, потребната храна, ограничението на технологиите. iwoman.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР