Рахим Стърлинг е получил видео обаждане от Христо Стоичков във

...
Рахим Стърлинг е получил видео обаждане от Христо Стоичков във
Коментари Харесай

Стоичков лично се извинил на Стърлинг заради расизма в София

Рахим Стърлинг е получил видео позвъняване от Христо Стоичков по отношение на деянията на расизъм в София. Легендарният ни футболист се извинил на звездата на " Манчестър Сити " поради непристойното държание на българските почитатели към играчите на Англия на 14 октомври, оповестява " Скай Спортс ".

Носителят на " Златната топка " за 1994 година се чувствал доста компрометиран от отношението на сънародниците ни и поискал да сервира извинението си персонално от името на футболистите на България.

Твърди се, че по време на диалога, който се провел ден след скандалните събития на " Васил Левски ", Стоичков се разплакал.

Обаждането е било проведено от някогашния съотборник на Камата в " Барселона " - Чики Бегиристайн, който сега заема управителен пост в " Манчестър Сити ".
bTV Репортерите: Краят на един цикъл Гледайте кино лентата на Димитър Тасев
България чака да научи какво ще бъде наказването след събитията към европейската подготовка в София. УЕФА ни проверява по четири точки - за расистки прояви, хвърлени предмети към терена, спиране на националните химни и повторения на огромния екран.

Сред вероятните санкции са няколко срещи пред празни трибуни и солидна парична санкция. Не е изключено обаче от УЕФА да работят още по-строго и да извадят отбора от идващите квалификации за огромно състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР