Рафинерията в Бургас ще работи. Ние като държава сме дали

...
Рафинерията в Бургас ще работи. Ние като държава сме дали
Коментари Харесай

Рафинерията в Бургас ще продължи да работи, уверява Борисов

Рафинерията в Бургас ще работи. Ние като страна сме дали доста, с цел да я има. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Стара Загора.

Ако ПП/ДБ не дойдат в Народното събрание в петък, ще отложим  върху Закона за енергетиката за различен ден. Озадачаващо е да не разгледаме ветото поради Лукойл. Да отхвърлим ветото ще е общ триумф, акцентира някогашният министър председател.

Той уточни, че ден по-рано е извършена среща с премиера Николай Денков, Делян Пеевски, Кирил Петков и Атанас Атанасов. По думите на Борисов е реализирано  за превъзмогването на ветото.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че има и единодушие по тематиката складовата база на Лукойл да бъде предоставена и на другите компании вносители на горива.

Борисов бе безапелационен, че няма да бъде внасяно искане за анулация на дерогацията за импорт на съветски нефт, до момента в който не стане ясно дали . Той посочи, че премиера Денков му е дал увещание, че Лукойл ще заплати над 500 млн. лева

Борисов недоумява за какво ПП/ДБ смятат, че свикването на изключително съвещание в петък, последния ден на предизборната акция, ще им навреди на имиджа предизборно. Той не схваща какъв е.
 Делян Добрев упрекна кабинета, че е на хранилка в
Делян Добрев упрекна кабинета, че е на хранилка в " Лукойл "

Ако не се отхвърли ветото върху Закона за енергетиката, се подаряват 3 млн. лева на " Лукойл "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР