Радваме се много, че Фейгин и Жорката са гаджета и

...
Радваме се много, че Фейгин и Жорката са гаджета и
Коментари Харесай

Любов в най-чиста форма: ТОП 5 причини Фейгин и Жорката да останат дълго време заедно

Радваме се доста, че Фейгин и Жорката са гаджета и не крият любовта си. Най-хубавото на риалити предаванията е, че точно там може да пламне фениксът на любовта. В предния сезон Валентин и преподавателката Елия оповестиха малко преди финала, че са двойка, а новината беше изненада за мнозина.

Жорката и Фейгин обаче не скриха връзката си, двамата се сближиха още в самото съревнование. Подобна беше обстановката сред Валери и Мирела, които обаче не задълбочиха връзките си след края на четвърти сезон на " Игри на волята ". Те обаче не са значими, а новата двойка и за какво им предричаме дълга и здрава връзка. Ето ТОП 5 аргументи любовта им да няма период на валидност:

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

5 Млади са

Да, младите постоянно горят в любовта, а по-късно се разделят, тъй като не знаят по какъв начин да продължат напред. Това обаче не важи за всички, а Жорката и Фейгин са спортисти, които са привикнали да се борят и да поставят старания за всичко в живота. Ето за какво сме сигурни, че двамата ще поставят грижи за връзката си, когато имат проблеми.

Виж още: Предколеден детокс: Ганка от Сървайвър се стопи, ето по какъв начин го реализира

4 Общи ползи

Казват, че противоположностите се притеглят, само че това несъмнено не значи, че не би трябвало да имате нещо, което ви сближава и сплотява. Може да са политически възгледи, предпочитание за деца, частен бизнес, а може да ви свързва музикален усет или... спорт. Поне по този начин е с двете риалити звезди, които обожават да спортуват и се занимават професионално.

Виж още: Лош образец! Фики се отдаде на пороци, похвали се с тях онлайн 

3 Обща компания

Понякога хората се срещат изцяло инцидентно, връзката започва, а другарските компании занапред стартират да се опознават. Но при Жорката и Фейгин няма да има такива проблеми. Със сигурност първоначално е имало хора от кръговете на двамата, които са се срещнали, само че двамата сътвориха нови другарства в Игрите, а и сигурно имат общи познати от спортните среди. 

Виж още: Дълбоко подземен: Всеки ден вървим над най-зловещото и секретно място в София

2 Семействата

Родителите са значими в една връзка. За жал Фейгин не е имала щастието да има майка до себе си. По-рано олимпийската ни шампионка разкри пред Vbox7, че е изоставена от нея и отгледана напълно от татко си. Ние обаче знаем, че най-близките ѝ поддържат връзката ѝ с Георги. Същото важи и за неговото семейство, което доста харесва нежната русокоска.

1 Влюбени са!

Да, няма по какъв начин чистата им обич да не е преди всичко. Факт е, че след влюбването идва същинската връзка. Тогава идва ред на обичта, привързаността, граденето на доверие и взаимните отстъпки. Макар двамата да са спортисти, да са привикнали да се борят сами за триумфите си, преимуществото им е, че са супер млади и ще се учат дружно да градят общото си бъдеще.

Виж още: Касим проговори за сексуалността си и съобщи: Коментарите не ме впечатляват! 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР