Радвам се че този душевен отпадък Радостин Василев вече не

...
Радвам се че този душевен отпадък Радостин Василев вече не
Коментари Харесай

ИТН: Мутрата Радостин Василев заплаши депутатка, че ще ѝ прати хора, ако не напусне НС

Радвам се че този нравствен боклук Радостин Василев към този момент не е при нас, разгласи Тошко Йорданов
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев искрено заплашва депутатка от Има Такъв Народ, че ще ѝ изпрати хора. За това приказва запис, пуснат от партията по време на брифинг в Българска телеграфна агенция. Колегите на Василев го нарекоха „ мутра “ и приложиха като доказателство уловения диалог.

Народната представителка Христина Иванова е съумяла да запише Василев, който неведнъж я пита къде тъкмо е и ѝ споделя, че идва да я вземе персонално, с цел да отидат на конференция. Когато тя не поддава, стартира да приказва за изпращането на „ хора “.

„ Как може да слезеш, всички сме тука “, чакаме те, чува се на записа. „ НЯМА но! Идвам да те взема аз персонално! Чуваш ли ме Христинче, Христинче слушай ме. Ще стане доста голям… Слушай ме, аз не съм изменник. Правя го за твое положително “, продължава той и стартират обещания.

Малко по-късно сменя тона със императивен: „ Веднага си подавай молбата и напускаш Народното събрание! Защото аз ще ти пратя хора и ще ти я създадат молбата… както написа по книгите “, заканва се той.

После афишира, че Иванова е изменник:

„ Как може такова нещо, беше у дома, чу всичко. Това да не ти е някой различен, това е министър председателят! “, декларира той и на процедура удостоверява информациите, че договаряния с Кирил Петков са водени в дома му.

В последвалите увещания следва нов забавен подробност – те нямало потребност да поддържат Политическа партия, тъй като към този момент имало „ от другаде поддръжка “. Освен това Василев твърди, че зад него са 8 индивида и има още 5, които чакат.

След тези изказвания Василев стартира да упорства да знае къде тъкмо е Иванова, с цел да я види „ за 5 минути “. След отхвърли ѝ декларира:

„ Тогава желая на следващия ден, ще дойдат хора при тебе да си подадеш молба за овакантяване на Народното събрание. И ще видиш, че ще го направиш “, приключва заканата и се чува сигнал за завършек на диалога.

***

„ Щастлив съм че сходен боклук не е при нас към този момент “, сподели Йорданов за напускането от Има Такъв Народ на Радостин Василев и останалите депутати.

„ Кога тези петима получиха просветление на нравствен катарзис, когато Трифонов ги изтегли от  обединението. Защо не излязоха преди този момент гордо да се възмутят от Слави Трифонов? ”, запита Тошко Йорданов. Според него отцепниците отпред с Радостин Василев са „ хора алчни за власт “. „ Така наподобяват побърканите хора. Това видях и в Мая Манолова, която откачи като влезе в Народно събрание. Проблемът на Георги Георгиев, който е с Радостин Василев,   е че искаше да бъде на мястото на Гроздан Караджов ”, добави Йорданов.

„ Петима се отделиха, Слава Богу. Единият се държи като мутра и заплашва една дама. Много е мъжко, доста си твърд да плашиш жена. На другия казуса на живота му е, че искаше да е министър, но не е. Другият искаше да назначава хора по държавната администрация “, сподели водачът на ПГ на Има Такъв Народ, който призна персонална отговорност за това, че ги е крепял в партията.

Тошко Йорданов описа, че е бил предупреждаван за какви хора става въпрос.

„ За Василев ми споделяха, че не става и че е самовлюбен нарцис. И споделяха, че има доста съмнителни неща в предишното му и мутри. И аз съм казвал: клюки не желая да слушам. За Радостин, че е непосредствен до Вълка, аз отново: не желая да чувам. Аз нося персонална виновност, че са там. Това си е моята персонална виновност – подвел съм останалите сътрудници, че са читави “, призна Йорданов.

„ Кой си ти, да пращаш мутри в най-демократичната постройка на България - Народното събрание, да плашат народен представител да си подаде оставката? Кой си ти с гел на косата и с мръсни пари в джоба, обещани от Кирил Петков и Асен Василев “, попита Балабанов.

„ Днес е един прелестен ден, тъй като преди към час видяхме едни хора, които с поведението  си потвърдиха, че са предатели. Истината, е че бяхте очевидци на един куп неистини, без нито един факт. Ние заставаме пред вас с лицата си, с цел да ви срещнем с обстоятелства. Подложени сме на напън от мутри. Мутрата Василев приказва един час ”, съобщи Балабанов във връзка отцепниците от Има Такъв Народ.

По думите на Балабанов Кирил Петков  си разрешава да ръководи еднолично.

„ Държавата е пред банкрут, а българската история е на ръба да бъде предадена. Предателството на българската история тежи без значение дали е написана на салфетка или е в документ с гриф строго секретно. Петков води няколко месеца политика да съобщи България, сподели още Балабанов. Каня Петков на детектор на лъжата, с цел да видят всички по какъв начин наподобява измяната на ползите на България, добави Балабанов.

Гроздан Караджов сподели, че това, че Министерство на регионалното развитие е надали не разковничето, е подправен мотив и теза, която се тиражира от премиера Петков от първия ден, когато разбра, че дните на държавното управление са преброени. „ Той насочи експанзията си към мен и изговори куп неистини, сподели Караджов. Тези неистини бяха доказани от конференцията доскоро, уточни още той.

„ Недоумявам, за какво откакто всички са виждали толкоз злоупотреби, не ме  дадоха до в този момент на прокуратурата или на Министерство на вътрешните работи и ДАНС, които са в техните ръце, за какво чакаха да чуят, че се приключва тяхното седене във властта ”, запита Гроздан Караджов.

„ Николай Радулов громи смяната, а в този момент се е наредил при Радостин Василев. Ние сме седнали тук и приказваме с обстоятелства. А при тях - нито един факт. Подписахме съдружно съглашение с Политическа партия в името да се махне неприятното в България. За страдание създадохме нещо още по-лошо. Не сме създавали съглашение с Демократична България и Българска социалистическа партия. Какво установи господин Трифонов - националното изменничество за Северна Македония и това, че в страната няма към този момент пари ”, разясни Балабанов.

Балабанов акцентира, че парламентарната група на Има Такъв Народ е била заплашвана от Лена Бориславова.

„ Имаше опасност от Лена  Бориславова да се кротнем по медиите, с цел да не отвърже нейните депутати. Въпросът е те кучета ли са, на синджир ли са, тя ли задава дневния ред на Народното събрание ”, попита Балабанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР