Радвам се, че се завърнах, възкликна звездата на Манчестър Юнайтед

...
Радвам се, че се завърнах, възкликна звездата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Радвам се, че се завърнах!

" Радвам се, че се завърнах ", възкликна звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, откакто изигра първия си мач под управлението на новия управител на отбора Ерик Тен Хаг.

Петкратният притежател на „ Златната топка “ игра в първото полувреме на контролната среща с Райо Валекано, откакто преди този момент пропусна цялата предсезонна подготовка на отбора, като формалната причина за това бе „ фамилни аргументи “, само че в действителност желанието на португалеца бе да премине в различен клуб.

В последна сметка все още Роналдо остава част от „ алените дяволи “, само че не е ясно дали това ще е по този начин и след затварянето на трансферния прозорец. Според медиите в Англия през вчерашния ден Роналдо е напуснал стадиона още преди края на инспекцията с Райо Валекано, откакто бе сменен на почивката. Няма информация дали е получил позволение да го стори от Тен Хаг, само че всекидневно всички играчи от групата за даден мач остават на трибуните до края на дуела, в случай че не са получили травма.

В неделя Манчестър Юнайтед открива новата си акция във Висшата лига с домакинство на Брайтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР