Радвам се, че можем да продължим разговорите. Както от тук

...
Радвам се, че можем да продължим разговорите. Както от тук
Коментари Харесай

Нинова към ПП на масата за преговори: Нашето мнение съвпада с вашите приоритети


" Радвам се, че можем да продължим диалозите . Както от тук напред да намерим общ път. Нашето мнение съответствува с вашите цели , оповестени авансово. За битка с корупцията, смяна в КПКОНПИ , само че желаеме да допълним програмата на държавното управление, в случай че съставим такова, с няколко тематики. Това са обществената политика и продължение на обществения вектор, опазване на здравето, обучение и стопанска система, плюс вашите, безусловно ги припознаваме, за битка с корупцията и със остарелия модел на ръководство . Така че, дано стартираме тези договаряния. Надявам се дадат резултат, ние сме разполагаем. Както по политическата рамка, по този начин и по секторни политики ", съобщи Корнелия Нинова на старта на консултациите с " Продължаваме Промяната " за сформиране на ново държавно управление. 

" Изключително доста се веселя да стартираме консултациите. Както всички знаем, пред нас има една доста тежка и виновна задача , в границите на всички тези рецесии, които имаме, въпреки всичко да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи за ползите на хората ", съобщи Асен Василев при старта на договарянията с Българска социалистическа партия. 

" Благодаря за поканата, можем да стартираме диалога с една добра вест ", стартира консултациите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Много се веселя, че можем да обявим, че някои от огромните търговски вериги оповестиха н амаление на цената на хляба с 20%. Това е дна от ограниченията, които ние Ви предложихме, а Вие се съгласихте ", добави Нинова. 

 NOVA

“Продължаваме Промяната ” стартира диалозите за нова коалиция с представители на  “БСП за България ”. 

Срещата ще се организира в зала " Запад " на Народното събрание.



От " Продължаваме Промяната " се надяват да получат поддръжка от най-малко 121 национални представители за съставяне на нов кабинет с министър-председател Асен Василев. От там са изготвили план за ръководство в идващите шест месеца за превеждането на България през икономическата и политическата рецесия, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия. 


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР