Радвам се, че е добре и се завърна. Така американският

...
Радвам се, че е добре и се завърна. Така американският
Коментари Харесай

Тръмп: Радвам се да видя отново Ким чен Ун

Радвам се, че е добре и се завърна. Така американският президент Доналд Тръмп разяснява в " Туитър " фотосите и видеото в медиите от първата поява на севернокорейския водач Ким чен Ун след съвсем месец неявяване от събития.

Припомняме, че през вчерашния ден Централната телевизия на Северна Корея сподели репортаж в събота, по какъв начин ръководителят Ким Чен Ун участва на церемонията по откриването на завода за торове Сунджон на 1 май.

Това са първите оповестени фрагменти от момента, в който водачът на страната престана да се появява на обществено място след съвещание на Политическото бюро на Централния комитет на Корейската партия на труда на 11 април.

На всички снимани фрагменти той наподобява радостен, постоянно се усмихва, интензивно жестикулира и дава инструкции на съпътстващите го членове на висшето управление на страната.

В края на репортажа за откриването, Централната телевизия на КНДР излъчи стратегии за активността на Ким Чен Ун в предишното.

Припомняме, че здравословното положение на Ким стана мотив за спекулации, като клюки даже го оповестиха за умрял след затруднения от сърдечна интервенция.

Самият Тръмп подлага на критика остро медиите в Съединени американски щати, като ги упрекна в разпространение на подправени вести за водач, с който " поддържал топли връзки ".

Той обаче даде загадъчно пояснение какво се случва с водача. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР