Радвам се, че добрият тон се завърна в политиката. Но

...
Радвам се, че добрият тон се завърна в политиката. Но
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Имаме и резервен вариант, ако ПП – ДБ откажат коалиция

Радвам се, че положителният звук се завърна в политиката. Но дотук, тъй като на всички срещи сътрудниците от Политическа партия – Демократична България разясниха, че имат решение на националните си органи и няма да поддържат първия мандат. А какво ще вършат по-късно, откакто им бъде връчен втория мандат? На този въпрос към момента нямаме отговор. Те не чуват причини, а употребяват решения на свои органи като оправдание, сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова.

Ако всички от Политическа партия – Демократична България настояват, че е допустимо държавно управление с втория мандат, би трябвало да разберем по какъв начин си показват това. Ако те не поддържат първия мандат, по какъв начин биха поискали поддръжка от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили? Те споделят, че разчитат на всички в Народното събрание. Ние желаеме явен отговор на въпроса на кого съответно разчитат. Ние желаеме да споделят отговорността, тъй като излязоха данните за 12 милиарда недостиг, наследено от техния мандат, уточни тя.

По думите на Десислава Атанасова, при възможен кабинет на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Политическа партия – Демократична България, наложително министър председателят би трябвало да е от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, защото обединението има огромна електорална тежест.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР